Κάθε χρόνο οι τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων αλλάζουν δραματικά. Αν ψάχνετε για τις κορυφαίες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων το 2021, τότε έχετε έρθει τελικά στο σωστό μέρος. Εδώ είναι οι καλύτερες τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων που συλλέγονται από διάφορες πηγές.

Έτσι, χωρίς καθυστέρηση, απλών διαβάστε.

Ρετρό Γραμματοσειρές

Οι ρετρό γραμματοσειρές έχουν γίνει πολύ δημοφιλής. Ομοίως, η ρετρό μόδα. Τους τελευταίους μήνες, οι ρετρό γραμματοσειρές έχουν γίνει τάση και  ακόμα συνεχίζουν. Ωστόσο, πάρα πολλές ρετρό γραμματοσειρές δεν είναι τόσο εντυπωσιακές. Ο συνδυασμός ρετρό με λίγο μοντέρνο χρωματικό μοτίβο είναι ακόμα πιο δημοφιλής από τις αμιγώς ρετρό γραμματοσειρές.

Το καλύτερο παράδειγμα είναι η εφαρμογή Spotify.

Parallax Animations

Τα σχέδια Parallax σχετίζονται με την κίνηση. Αυτά έχουν γίνει τάση για αρκετά χρόνια. Και διάφορα στατιστικά στοιχεία λένε ότι θα μπορούσαν να γίνουν τα πιο δημοφιλή ακόμη και το 2021. Ωστόσο, η υπερβολική χρήση σχεδίων Parallax είναι επιβλαβής για άτομα με αιθουσαίες διαταραχές. Επομένως, φροντίστε να τα χρησιμοποιήσετε με περιορισμένο τρόπο.

Δώστε έμφαση στο κείμενο και στο σχεδιασμό με το σχέδιο parallax για να τραβήξετε την προσοχή του πελάτη σας.

 

Φωνητική διεπαφή (Voice Interface)

Κάθε χρόνο ο κόσμος βιώνει μια δραστική αλλαγή. Νωρίτερα πληκτρολογούσατε για να αναζητήσετε ένα συγκεκριμένο πράγμα. Τώρα, η αναζήτηση οποιωνδήποτε πληροφοριών μέσω φωνητικών εντολών είναι δημοφιλής. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί ακόμη και για το σχεδιασμό ιστοσελίδων. Η φωνητική συνομιλία (voice chatbox) και ο εικονικός βοηθός αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και τους προσελκύουν περισσότερο.

Έτσι, η χρήση μιας φωνητικής διεπαφής με αρκετές εικόνες τραβάει το ενδιαφέρον του πελάτη σας. Επίσης, αυτό σας βοηθά να ξεχωρίζετε από τους ανταγωνιστές σας.

 

Οριζόντια γραμμή κύλισης

Οι περισσότεροι σχεδιαστές δεν τη θεωρούσαν την καλύτερη ιδέα. Ωστόσο, εάν χρησιμοποιείτε αυτό το οριζόντιο σχέδιο για να προσελκύσετε τους πελάτες σας και να τραβήξετε την προσοχή τους, θα έχετε καλύτερα αποτελέσματα. Ακολουθούν μερικές επαγγελματικές συμβουλές για την αποτελεσματική χρήση αυτής της τάσης.

Αυτές είναι μερικές από τις συμβουλές που πρέπει να λάβετε υπόψη για την οριζόντια γραμμή κύλισης. Εφαρμόστε τη με μοναδικό τρόπο και απολαύστε την ουσία αυτής της τάσης το 2021.

 

3D

Το 3D είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε τους αναγνώστες και να τραβήξετε την προσοχή τους. Δε χρειάζεται να πούμε ότι το 3D θα συγκλονίσει το διαδίκτυο το  2021. Η χρήση των καλύτερων 3D είναι ο  πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τα περίπλοκα και κακοφτιαγμένα layouts.

Μαζί με τα 3D σχέδια χρησιμοποιήστε εντυπωσιακά χρώματα, σχεδιασμό και γραμματοσειρά κειμένου. Με λίγα λόγια, χρησιμοποιήστε απλά και αποτελεσματικά 3D σχέδια για να παρουσιάσετε τον σκοπό και το όραμα της εταιρείας σας.

Εικονογραφήσεις

Έχετε εκνευριστεί ποτέ βλέποντας φωτογραφίες αποθεμάτων, βαρετά σχέδια, βίντεο και εφέ κίνησης; Εάν ναι, τότε πρέπει να δοκιμάσετε τις εικονογραφήσεις. Η χρήση προσαρμοσμένων εικονογραφήσεων με βάση τη βιομηχανία, αυξάνει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και ανανεώνει τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Αυξήστε την ανάπτυξη της επωνυμίας και της επιχείρησής σας με μοναδικές εικονογραφήσεις.

Αυτές είναι μερικές από τις τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων για το 2021 που κάνουν τον ιστότοπό σας εκπληκτικό και cool. Έτσι, ο ιστότοπός σας μπορεί να ξεπεράσει τους υπόλοιπους.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments