Ο κόσμος του web design αλλάζει συνεχώς και το 2020 δεν αποτελεί εξαίρεση. Φέτος βλέπουμε ένα τεράστιο φάσμα διαφορετικών τάσεων, που ενώνονται όλες για να δημιουργήσουν κάτι εντυπωσιακό και μοναδικό. Οι ιστοσελίδες δεν έδειχναν ποτέ πιο ωραίες και συνεχίζουν να βελτιώνονται χάρη σε αυτές τις εξαιρετικές τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Σκοτεινή λειτουργία

Πολλοί ιστότοποι αγκάλιασαν τα λευκά, ζωντανά χρώματα για το σχεδιασμό τους. Αλλά πρόσφατα άρχισε να εμφανίζεται μια εμμονή με τις σκοτεινές λειτουργίες. Ναι, το 2020 είναι σίγουρα η χρονιά που πολλές ιστοσελίδες επιλέγουν να έχουν μία σκοτεινή λειτουργία και σίγουρα τους ταιριάζει. Αν θέλετε μια σωστή τάση web design για αυτό το καλοκαίρι, τότε η ενσωμάτωση της σκοτεινής λειτουργίας έχει πολύ νόημα.

Εξαιρετικός μινιμαλισμός στην πλοήγηση

Πριν από χρόνια, οι ιστότοποι ήταν ακατάστατοι και οι χρήστες δυσκολεύονταν να τους περιηγηθούν. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά, υπάρχει μεγάλη έμφαση στον μινιμαλισμό. Όχι μόνο φαίνεται καλύτερη και πιο προσεγμένη η ιστοσελίδα, αλλά η αλήθεια είναι ότι η πλοήγηση έχει βελτιωθεί. Φέρνει πραγματικά καταπληκτικά αποτελέσματα και η χρήση είναι απίστευτη εξαιτίας αυτού.

Φωτεινά ή λαμπερά χρώματα

Δεν θέλετε ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας να είναι παλιός και αδιάφορος. Η προσθήκη αυτού του τύπου χρωμάτων δίνει μεγαλύτερη προσοχή στο σχεδιασμό. Κάνει επίσης τον ιστότοπό σας μοναδικό και διαφορετικό, και η απόδοση από μόνη της είναι συγκλονιστική εξαιτίας αυτού.

Λευκός χώρος

Αυτό το καλοκαίρι παρατηρήσαμε ότι πολλοί ιστότοποι προτιμούν να έχουν λευκούς χώρους. Γιατί έτσι; Το λευκό είναι ένα χρώμα που εμπνέει εμπιστοσύνη και δημιουργεί μια εξαιρετική ανθρώπινη σύνδεση. Θέλετε να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και έχει τη δυνατότητα να αλλάξει πραγματικά τον τρόπο που σκέφτεστε το σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Μίξη φωτογραφιών και γραφικών

Η δημιουργικότητα είναι το κλειδί στον κόσμο του σχεδιασμού ιστοσελίδων και η ανάμιξη των γραφικών με μερικές φωτογραφίες μπορεί να έχει πολύ νόημα. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες δοκιμές για να βρείτε αυτό το τέλειο μείγμα αλλά τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά εντυπωσιακά στο τέλος.

Τρισδιάστατα στοιχεία

Θέλετε να έχετε μερικά εντυπωσιακά στοιχεία σχεδιασμού και οι τρισδιάστατες πτυχές σας βοηθούν πραγματικά να αφήσετε το στίγμα σας. Οι τρισδιάστατες ιδέες ωθούν τα όρια και πραγματικά σας βοηθούν να δεσμευτείτε στη διαδικασία καθώς παρέχετε μια εξαιρετική και διαφορετική εμπειρία για όλους τους πελάτες.

Ατέλειες

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδων δεν χρειάζεται να είναι τέλειος. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ατέλειες είναι ευρέως περιζήτητες, επειδή βοηθούν τους ανθρώπους να ταυτιστούν με την ιστοσελίδα. Θέλετε να δείξετε ότι είστε διαφορετικοί και σίγουρα θα σας βοηθήσει περισσότερο από ό, τι φαντάζεστε.

Εάν θέλετε να έχετε έναν απίστευτο σχεδιασμό ιστοσελίδας, δοκιμάστε τα παραπάνω και εγγυόμαστε ότι θα έχετε μια πολύ καλή εμπειρία. Είναι σίγουρα κάτι που δεν θέλετε να χάσετε και θα φέρει μια αίσθηση αξίας και χαρακτήρα στον ιστότοπό σας. Μην διστάσετε να πειραματιστείτε καθώς ενσωματώνετε οποιαδήποτε από αυτές τις τάσεις. Η εξατομίκευση του σχεδιασμού είναι αυτό που πραγματικά θα κάνει τον ιστότοπό σας να ξεχωρίζει, γι’ αυτό λάβετε την υπόψη σας.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments