AΡΧΙΚΗΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΛΥΣΕΙΣ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣΝΕΑΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Χάρτες Google παρουσιάζουν 4 νέες δυνατότητες

Σήμερα οι χάρτες Google διαθέτουν ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία για να πλοηγηθείτε οπουδήποτε με ευκολία. Δείχνει όλα όσα θέλετε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αλλάζοντας τον κόσμο και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, το google maps παρουσίασε τέσσερις νέες δυνατότητες.

Οι ενημερωμένες λειτουργίες της Google περιλαμβάνουν λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων, insights, feed και street view.

Αυτές οι δυνατότητες βελτιώνουν τη σαφή εικόνα του χάρτη της περιοχής μαζί με τις κατάλληλες πληροφορίες και τροφοδοσία για την επιχείρησή σας. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για αυτές τις χρήσιμες ενημερωμένες λειτουργίες; Απλώς βουτήξτε μέσα.

Street view Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά που επιτρέπουν μια πλήρη προβολή του δρόμου με διάφορες συνδεδεμένες εικόνες κατά μήκος του δρόμου που πηγαίνετε. Αυτό είναι διαθέσιμο μόνο σε κινητά. Η Google εντοπίζει αυτόματα τη θέση σας και μετακινεί τις εικόνες αντικειμένων που είναι τοποθετημένες κατά μήκος της διαδρομής.

Αυτή η λειτουργία σάς βοηθά να πλοηγείστε σε νέα μέρη ή δρόμους πιο άνετα. Η λειτουργία Street View είναι διαθέσιμη για άτομα στο Τορόντο, τον Καναδά, τη Νέα Υόρκη, το Ώστιν. Νιγηρία, Ινδονησία κ.λπ. Ωστόσο, η Google ενημερώνει αυτήν τη δυνατότητα ακόμη και για όλα τα μέρη σύντομα.

Feed Αυτή είναι η λειτουργία ροής κοινότητας για να βρείτε τις πιο πρόσφατες κριτικές, φωτογραφίες, αναρτήσεις κ.λπ. της επιχείρησής σας που προστίθενται στους χάρτες. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ χρήσιμη για τους ανθρώπους στη βιομηχανία τροφίμων και εστίασης. Καθώς η επιχείρησή σας λαμβάνει νέες κριτικές κάθε φορά, θα ενημερώνεται τακτικά. Επίσης, η επιχείρησή σας μπορεί να είναι ορατή σε μεγαλύτερους ανθρώπους.

Επομένως, φροντίστε να προσθέτετε αναρτήσεις, εικόνες, άλλο περιεχόμενο για να ενημερώνετε συχνά το προφίλ της επιχείρησής σας και να προσεγγίζετε περισσότερα άτομα.

Insights Λίγους μήνες πριν, η Google πρόσθεσε προηγμένες λειτουργίες στις επιδόσεις του Insights. Αυτή η ειδική λειτουργία υπολογίζει τη δέσμευση του πελάτη με τις επιχειρήσεις και σας ενημερώνει για την απόδοση μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο.